Kwaliteit

Alle producten van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

Het Dekbed Informatie Systeem (DIS) heeft een vaste plaats verworven in de communicatie tussen producent, groothandel, detaillist en consument. Het gebruik van verschillende kwaliteitslabels zoals dit DIS label maar ook het Nomite en Downafresh label geeft aan dat het hier gaat om producten van de allerhoogste kwaliteit.

Men kan tegenwoordig op de meest vreemde plaatsen een dekbed kopen. Deze dekbedden, die tegen stuntprijzen worden aangeboden, lijken in eerste instantie aantrekkelijk maar niemand kan achterhalen waar het dekbed vandaan komt en wat er ín zit. Door een dekbed met een DIS-TUV label aan te schaffen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat conform de geldende strenge Europese wetgeving vervaardigd is en volgens het uniforme reglement van TUV is getest.

Tevens is, in tegenstelling tot wat veelal gedacht wordt, een donzen dekbed een uitstekende keuze voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden vaak toegekend aan allergie voor dons en veren. Deze allergische reacties worden echter niet veroorzaakt door dons of veren maar door de aanwezigheid van de huisstofmijt in de slaapomgeving.
 

Lees hier meer over de kwaliteit van Ducky Dons >>

 

 

 

Al onze
producten zijn
in Nederland
geproduceerd,
dus betrouwbaar
van kwaliteit!
<h1>Het DIS-systeem; ook bij een donzen dekbed</h1> Ducky Dons maakt bij ieder dekbed van dons gebruik van het DIS-systeem. Het Dekbed Informatie Systeem (DIS) heeft zich een vaste plaats verworven in de communicatie tussen producent, groothandel, detaillist en consument. De Stichting Promotie Dekbedden heeft het Dekbed Informatie Systeem (DIS) ontwikkeld om de consument beter te informeren. Zo kunt u zelf zien of het aangeboden donzen dekbed de warmteklasse heeft die u wenst. Ciriteria waar bij donzen dekbedden naar wordt gekeken zijn bijvoorbeeld model, afmetingen, tijk, vulgewicht, warmteklasse, gewichtsklasse, gebruiks- en wasvoorschrift en de garantietermijn.