Fabricage

Vanuit twee moderne fabrieken in Ermelo worden dons en veren naar tal van Europese landen uitgevoerd. Daarnaast vindt een constante stroom van dekbedden en kussens zijn weg naar vele afnemers in Nederland, België en Duitsland. Tevreden afnemers, die de hoogstaande kwaliteit van de producten op waarde weten te schatten. De collecties van Ducky Dons staan dan ook als uiterst betrouwbaar bekend en worden door de consument als zeer comfortabel ervaren.

Ducky Dons Nederland beschikt als enige producent in Nederland over eigen sorteermachines die het lichtere dons van de zwaardere veren scheidt en over een moderne waterzuivering die voor een milieuvriendelijk productieproces zorgt.

De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap staan garant voor een Nederlands product van hoogstaande kwaliteit en jarenlang slaapcomfort. 

 

Al onze
producten zijn
in Nederland
geproduceerd,
dus betrouwbaar
van kwaliteit!
<h1>Donzen dekbedden ontwikkeling van Ducky Dons </h1> <p> Dons en veren bevatten luchtkanaaltjes, en lucht isoleert warmte. Deze eigenschappen maken dons en veren tot een prima vulling van het donzen dekbed. Warmte wordt vastgehouden door de lucht tussen de veren en ventilatie is optimaal. Dons en veren zijn er in verschillende kwaliteiten. Hoe groter de donsvlok, des te beter het isolatievermogen en des te duurder het dons (prijs hoeft dus niet per se gerelateerd te zijn aan de herkomst van het dons). De kwaliteit van een Ducky Dons donzen dekbed is altijd gegarandeerd. Met een donzen dekbed van Ducky Dons heeft u een perfect product in handen.</p>